Home | Inhoud | Persoonlijke Ontwikkeling | Familie-opstelling en organisatie-opstelling

Waar wij persoonlijk of collectief meermaals tegenaan lopen, zit dikwijls verweven in onze ruimere context van familie, gemeenschap, cultuur... Verstrikkingen en disfuncties kunnen hun oorsprong vinden in het onzichtbare streven van systemen om een evenwicht te vinden of te behouden. Wij dragen doorgaans heel wat mee van onze voorgangers, voorouders of van andere delen van het systeem wat eigenlijk niet bij ons hoort.

In een opstelling worden die verborgen dynamieken zichtbaar gemaakt door middel van de directe ervaringen van mensen: de zogenaamde "representanten". Deze worden fysiek opgesteld in de ruimte en representeren daarbij elk een verschillend element van het systeem van de cliënt, dat relevant is voor zijn/haar vraag.

De opstelling en de verdere bewegingen die daarin gebeuren bezorgen de vraagsteller en zijn gezelschap een bevrijdende blik op zijn 'kwestie', zodat er ruimte gemaakt worden voor meer gezondheid, meer levenslust en meer effectiviteit. Het resultaat komt er altijd op neer dat, na verloop van tijd, de liefde weer vrijer kan stromen. Dit geldt zowel voor persoonlijke systemen als voor organisaties of zelfs grotere maatschappelijke groepen.

Aanbod


Rik Verschueren
in samenwerking

met Kris Jonckheere

Een volle dag van diepgang met 4 familie- en organisatie-opstellingen. De begeleiders wisselen mekaar af bij faciliteren en deelnemen als representant.
Data: zie agenda


 

Rik Verschueren

Opstellingen-dagdeel op uw datum,
U zorgt zelf voor 5 à 6 representanten en evt. een locatie.
Of wij zorgen voor een locatie en/of representanten. 

U kan evt. de inspanning en kosten bundelen door af te stemmen met 1 andere opsteller.

Contacteer ons voor verdere voorwaarden.


 

TheO-Theateropstellingen

We ontwikkelden deze nieuwe vorm van opstellingen voor opstellingswerk voor een groot publiek.
In principe zijn theateropstellingen bestemd voor bedrijven en organisaties. Maar ze zijn ook inzetbaar mogelijk events met hoog 'authenticiteits-gehalte', overgangsmomenten van families en groepen, ..
We werken met uw eigen publiek of met professionele acteurs-representanten (hogere prijsklassse).

Contacteer ons voor voorwaarden